Search found 5 matches

Return

by medelec35
Tue Sep 28, 2010 3:38 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Timer not working

Hello D.Bouchier. The main issue is having a delay within your interrupt. This delay is occurs for a longer duration than the interrupt takes to fire which is a big no no. Any delays or component macros which also have delays should not be used within timer interrupts. Also you have got your timer i...
by Sean
Tue Oct 19, 2010 2:32 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: EB022 and EB011 board questions

The 1A bi-directional motor should work well with the EB-022 board, but the 2 x 2A uni-directional would exceed the current ratings of the control device (2A max. any single output, 4A total for the device). The 2 x 2A motors should be controlled by relays (EB038). You could possibly move one of the...
by medelec35
Fri Oct 15, 2010 12:40 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: Flowcode 4 / Miac compile error

Hiya D.Bouchier Take the first calculation box as an example. Could It be you are assigning a string in a calculation box with an integer? E.g. K_Pompperiodes[] = 14580000 K_Pompperiodes is a string not a byte or an interger. So you should drag a String manipulation box (not a calulation box). Withi...
by Benj
Tue Oct 19, 2010 10:45 am
Jump to forum
Jump to topic

Re: CAN-bus bug or intended?

Hello,

I have not come across this problem. Seems very odd to me. Maybe you could post up a simple example that demonstrates this problem.
by Benj
Thu Nov 18, 2010 2:48 pm
Jump to forum
Jump to topic

Re: ECIO+LCDportA+Analoge+pull-up

Hello, What is happening when you try to use both together? Is the LCD failing or is it the pull ups? I think to enable the pull up resistors you should instead be using this line of code. intcon2 = intcon2 & 0x7F; I try not to use |= and &= statements as earlier versions of BoostC compiled ...