Search found 325 matches

by Ondra
Sun Feb 19, 2012 9:10 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: Zigbee Coord to muilti-Node communication
Replies: 1
Views: 676

Zigbee Coord to muilti-Node communication

Good day all. In a Zigbee network, is it possible for the Coordinator to direct it's data/communication to just one out of the 8 units that may be assigned to it. Also is the data sent from the node being engaged, encapsulated in such a way that the Coordinator acknowledges the received data from th...
by Ondra
Fri Feb 17, 2012 5:02 pm
Forum: Flowcode V5
Topic: finding Errors: - Illegal symbol name: %
Replies: 7
Views: 2748

Re: finding Errors: - Illegal symbol name: %

No this is not my code the same file compiles in V4.
by Ondra
Fri Feb 17, 2012 2:42 pm
Forum: Flowcode V5
Topic: finding Errors: - Illegal symbol name: %
Replies: 7
Views: 2748

Re: finding Errors: - Illegal symbol name: %

Hi Steve, below is a list of all the errors listed. Below the error list I have pasted the code that is having the issue. I opened the c file using notepad++. ZibbeeLCDRev2.2._V5fcf.c(676): Illegal symbol name: % ZibbeeLCDRev2.2._V5fcf.c(677): Illegal symbol name: % ZibbeeLCDRev2.2._V5fcf.c(678): Il...
by Ondra
Fri Feb 17, 2012 2:28 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: LCD not working at frequence High speed
Replies: 7
Views: 3091

Re: LCD not working at frequence High speed

I suspect that you may need to customise the code for the screen to give additional delays during the low-level communication routines. I don't know how to do this. Here is a link to the datasheet. May be with a quick glance you can see if this can be done with device. If not please give another al...
by Ondra
Fri Feb 17, 2012 6:06 am
Forum: Flowcode V5
Topic: finding Errors: - Illegal symbol name: %
Replies: 7
Views: 2748

finding Errors: - Illegal symbol name: %

Trying to compile a file I got the following errors:-

ZibbeeLCDRev2.2._V5fcf.c(711): Illegal symbol name: %

How do I find the the location in my flowcharts.

Ondra
by Ondra
Fri Feb 17, 2012 5:59 am
Forum: Flowcode V4
Topic: LCD not working at frequence High speed
Replies: 7
Views: 3091

LCD not working at frequence High speed

Good day all. I recently upgraded a project to the PIC18F46K80, running a 20Mhz. I was having some trouble servicing the Zigbee RX componet. A number of characters were missing or being dropped. I decided to change the frequency to 40Mhz using a 10MHz crystal set to PLL enabled. It worked in that I ...
by Ondra
Thu Feb 16, 2012 2:20 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: Type conversion issue
Replies: 2
Views: 938

Re: Type conversion issue

Thank Benj.
Now this is why I like Flowcode. Great product and even better support.
Thanks for the RealTerm tip.
Another question. How do you send in non ASCII format?

Ondra
by Ondra
Wed Feb 15, 2012 4:17 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: Type conversion issue
Replies: 2
Views: 938

Type conversion issue

Good day all. I need to get some in-site in to a situation I don't understand. I have 2 devices that are communication via RS232, I'm using a get Char to capture the values as they are passed in. Implementing an error checking algorithm. I'm building the string on the sending device enclosing the da...
by Ondra
Fri Feb 03, 2012 5:24 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working
Replies: 6
Views: 1387

Re: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working

Today's Friday and I'm so hopping you can help me with this before you finish for the week end.

Ondra
by Ondra
Fri Feb 03, 2012 3:55 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working
Replies: 6
Views: 1387

Re: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working

Yes and No. I placed code at the top just to test the out put after I had no success getting flow-control to work.
I have attached a simplified version. for some reason Portc and d wont do a simple flash Port e works fine.


Ondra
by Ondra
Fri Feb 03, 2012 2:39 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working
Replies: 6
Views: 1387

Re: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working

Can anyone give me some feed back on this issue?

Ondra
by Ondra
Fri Feb 03, 2012 2:52 am
Forum: Flowcode V4
Topic: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working
Replies: 6
Views: 1387

Re: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working

To take this further I did some simple test using a new chip. I discovered that Port c and d are not responding to the programing. I think this is
a bug. Can someone look into this for me? I have attached another version of the first file.
Thanks in advance.

Ondra
by Ondra
Wed Feb 01, 2012 5:27 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: 18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working
Replies: 6
Views: 1387

18LF46K80 USART2 flowcontrol Not working

Good day I have an existing project that I just upgraded from an 18F2680 to a 18LF46K80 for what ever reason I can not get the Flow control to work correctly. I created a simple program that transmits data out one port to a second chip, then reads the same data coming in on the rx pin. Without flow ...
by Ondra
Wed Feb 01, 2012 12:09 pm
Forum: Flowcode V5
Topic: V5 crashing no access to program later.
Replies: 7
Views: 2756

Re: V5 crashing no access to program later.

Its a sample.

Ondra
by Ondra
Wed Feb 01, 2012 11:45 am
Forum: Flowcode V5
Topic: V5 crashing no access to program later.
Replies: 7
Views: 2756

Re: V5 crashing no access to program later.

Sorry, I don't have a non corrupted version. I do have other corrupted files, about 3 more, I deleted some. and yes the files are on the local drive. In some cases it happened when I was saving the file; the program just hangs. So I have used task manager to shut it down. Other times I deleted RS232...
by Ondra
Wed Feb 01, 2012 12:23 am
Forum: Flowcode V5
Topic: V5 crashing no access to program later.
Replies: 7
Views: 2756

V5 crashing no access to program later.

On a number of cases While using V5 the Program crashes then when I restart the program I can't open the file.

Ondra
by Ondra
Sat Jan 28, 2012 1:20 am
Forum: Flowcode V5 Issues
Topic: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT
Replies: 6
Views: 3692

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

It compiled Thank. I haven't tested it on the board yet.
Thanks again for your help.

Ondra
by Ondra
Sat Jan 28, 2012 12:46 am
Forum: Flowcode V4
Topic: V5 upgrade issues
Replies: 13
Views: 2805

Re: V5 upgrade issues

Thanks guys for the quick response. I'll give a try.

Ondra
by Ondra
Fri Jan 27, 2012 9:29 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: V5 upgrade issues
Replies: 13
Views: 2805

Re: V5 upgrade issues

I created a test file to try and isolate the issue I'm having here is the file.
As You will notice the file does not compile.

Ondra
by Ondra
Thu Jan 26, 2012 4:08 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: V5 upgrade issues
Replies: 13
Views: 2805

Re: V5 upgrade issues

Thanks guys. I looking at the errors is there anything in particular I should be looking for?
Where in the c code and what situation would generate these error?
by Ondra
Wed Jan 25, 2012 5:45 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: V5 upgrade issues
Replies: 13
Views: 2805

Re: V5 upgrade issues

OK It looks like I found 3 of the errors. I only have 2 don't know where to look. Also I tried posting in V5 and received a msg that I could not post to that forum. Ondra PebbleLCD_Pic_IPRev1V4b_ethernetLCD.c(748): Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT_2 PebbleLCD_Pic_IPRev1V4b_ethernetLC...
by Ondra
Wed Jan 25, 2012 5:40 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: V5 upgrade issues
Replies: 13
Views: 2805

V5 upgrade issues

Good day all I just upgraded to version 5. I tried to compile an old program that was created in V4 In version 4 the program compiles fine. with some warning. I V5 I get a compile error with no detail as to the location of the error. below is the error I get. PebbleLCD_Pic_IPRev1V4b_ethernetLCD.c(74...
by Ondra
Fri Jan 06, 2012 2:25 pm
Forum: Flowcode V4
Topic: Redirect Zigbee verbose to Usart
Replies: 1
Views: 794

Redirect Zigbee verbose to Usart

Good day all. I have a zigbee project that does not employ an LCD screen. On selecting verbose, the AT commands that initialize the module are sent to the LCD if connected. I would like to know if someone would be kind enough to give detailed outline on redirecting the AT commands to a second softwa...
by Ondra
Wed Aug 17, 2011 11:58 am
Forum: Flowcode V4
Topic: Zigbee TX, RX Port From 1 to USART 2
Replies: 5
Views: 1308

Re: Zigbee TX, RX Port From 1 to USART 2

Boy, that was fast.
You will be missed. Enjoy.
Anybody else out there can help, I'd much appreciate it.

Ondra
by Ondra
Wed Aug 17, 2011 11:52 am
Forum: Flowcode V4
Topic: Zigbee TX, RX Port From 1 to USART 2
Replies: 5
Views: 1308

Re: Zigbee TX, RX Port From 1 to USART 2

Thanks Dave.
I was hoping it could be done.
To tell you the truth I'm a flowcode programmer.
I need lots of help when It comes to working in C.
If you find the time could you assist with the changes.
Thanks in advance.