Problem with BL0011

For E-blocks user to discuss using E-blocks and programming for them.

Moderators: Benj, Mods

Liamcole1997
Posts: 2
Joined: Mon Mar 25, 2019 9:49 am
Contact:

Problem with BL0011

Postby Liamcole1997 » Mon Mar 25, 2019 9:56 am

Hi All

Just looking for some help and some suggestions on how can fix this problem

The PIC Programmer gets detected in windows just fine, but when I try and send programs to it, nothing happens just get a press the reset button etc error,

Now when I run the program as admin it then starts to work how it should, IE the program is successfully wrote to the board. However that will require our students to input admin student and password which they won’t have.

I have tried giving all users special permissions but that doesn’t seem to have done anything.

Is there any reason why the program will only function as run as admin and if so how can I fix it?

Kind Regards
Liam

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14073
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4297 times
Been thanked: 4050 times
Contact:

Re: Problem with BL0011

Postby Benj » Mon Mar 25, 2019 12:31 pm

Hello Liam,

but when I try and send programs to it, nothing happens just get a press the reset button etc error,


It sounds like your project is maybe setup for the wrong target device, the BL0011 should not pop up a reset message.

Can you attach you project so we can have a look for you.

Liamcole1997
Posts: 2
Joined: Mon Mar 25, 2019 9:49 am
Contact:

Re: Problem with BL0011

Postby Liamcole1997 » Mon Mar 25, 2019 1:05 pm

I have attached the program that we have been trying to run.

i did try to adjust the targeting in the program but didn't know if it had worked
Attachments
temp.fcfx
(5.8 KiB) Downloaded 18 times

User avatar
LeighM
Matrix Staff
Posts: 1797
Joined: Tue Jan 17, 2012 10:07 am
Has thanked: 423 times
Been thanked: 592 times
Contact:

Re: Problem with BL0011

Postby LeighM » Tue Mar 26, 2019 10:28 am

This sounds like Group Policy restrictions on the use of USB devices.
Do you have an IT department that could help with this?
What version of Windows are you running?