Problem with Flowcode 3.6.11 and LCD component.

Forum for problems or queries regarding the Flowcode application and compiler usage.

Moderators: Benj, Mods

WalkOver
Posts: 65
Joined: Fri Nov 23, 2007 11:24 pm
Contact:

Problem with Flowcode 3.6.11 and LCD component.

Postby WalkOver » Thu Feb 12, 2009 2:30 pm

Hello !

I had a program that worked well with the old version of Flowcode (3.4.7) but with the latest version, my characters are shifted on my LCD screen (the simulation works well but it doesn't in the real life). Recompiling the program with my older version and my program works again.

What's the problem ?

Thank you !

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14151
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4330 times
Been thanked: 4079 times
Contact:

Re: Problem with Flowcode 3.6.11 and LCD component.

Postby Benj » Thu Feb 12, 2009 5:03 pm

Hello

Please can you perform the mods to the LCD code file detailed here.

viewtopic.php?f=23&t=6080

The file is located inside your "Program Files/Matrix Multimedia/Flowcode V3/Components" directory.

Let us know if this fixes your problem.

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14151
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4330 times
Been thanked: 4079 times
Contact:

Re: Problem with Flowcode 3.6.11 and LCD component.

Postby Benj » Mon Feb 16, 2009 3:56 pm

Hello Walkover

Please could you try my suggestion at the bottom post on this forum posting. Hopefully it should work as a fix all solution.

viewtopic.php?f=23&t=6080

Let me know how you get on.

WalkOver
Posts: 65
Joined: Fri Nov 23, 2007 11:24 pm
Contact:

Re: Problem with Flowcode 3.6.11 and LCD component.

Postby WalkOver » Wed Feb 18, 2009 3:46 pm

Thank you Benj,

As I had no bug with the LCD with the old version, I just copy the old files. I will try your tip later.

Thank you again !