12F683 chip problems

Forum for problems or queries regarding the Flowcode application and compiler usage.

Moderators: Benj, Mods

JWalthall
Posts: 20
Joined: Sun Apr 27, 2008 10:18 pm
Been thanked: 1 time
Contact:

12F683 chip problems

Postby JWalthall » Thu Jun 11, 2009 1:38 pm

Whenever I choose a 12F683 chip, my flowcode crashes and will not run. It does not do this with any other chip so I am assuming that the chip file is corrupt. What is the best method for correcting this issue.

Thanks !

Jim Walthall

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14157
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4330 times
Been thanked: 4080 times
Contact:

Re: 12F683 chip problems

Postby Benj » Thu Jun 11, 2009 2:24 pm

Hello Jim

Which version of Flowcode are you using?

JWalthall
Posts: 20
Joined: Sun Apr 27, 2008 10:18 pm
Been thanked: 1 time
Contact:

Re: 12F683 chip problems

Postby JWalthall » Fri Jun 12, 2009 1:32 am

Hi Benj,

I am using version 3.4.7.48 .

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14157
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4330 times
Been thanked: 4080 times
Contact:

Re: 12F683 chip problems

Postby Benj » Fri Jun 12, 2009 9:35 am

Hi Jim

You could try updating your version to 3.6 by visiting the following page.
http://www.matrixmultimedia.com/support ... .php?t=541

I have tested with 3.6 and this target is working correctly.

JWalthall
Posts: 20
Joined: Sun Apr 27, 2008 10:18 pm
Been thanked: 1 time
Contact:

Re: 12F683 chip problems

Postby JWalthall » Mon Jun 15, 2009 2:47 am

Thanks Benj that fixed my problem.


Jim Walthall