G4D DrawCirCle not simulation

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 4.
To post in this forum you must have a registered copy of Flowcode 4 or higher. To sign up for this forum topic please use the "Online Resources" link in the Flowcode Help Menu.

Moderator: Benj

nnnnff
Posts: 86
Joined: Tue Oct 04, 2011 8:55 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times
Contact:

G4D DrawCirCle not simulation

Postby nnnnff » Sat Dec 08, 2012 4:05 am

Why in the V5 simulation did not shows DrawCirCle?
Attachments
G4D DrawCirCle.fcf
G4D DrawCirCle not simulation
(9 KiB) Downloaded 95 times

User avatar
JohnCrow
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 1367
Joined: Wed Sep 19, 2007 1:21 pm
Location: Lincolnshire
Has thanked: 381 times
Been thanked: 716 times
Contact:

Re: G4D DrawCirCle not simulation

Postby JohnCrow » Sat Dec 08, 2012 11:55 am

Hi

The advanced functions of the EB076 etc such as draw circle are not currently simulated in flowcode.
They can only run on actual hardware.
1 in 10 people understand binary, the other one doesn't !