Page 1 of 1

Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Fri Jan 27, 2012 9:48 pm
by medelec35
This is cause by a bug in the FC5_PIC_RS232.c file.
If 64bit windows go to C:\Program Files (x86)\Flowcode\v5\Components
or
If 32bit windows go to C:\Program Files\Flowcode\v5\Components
Make a copy of FC5_PIC_RS232.c
then replace original with attached file.
Hopefully flowchart that had the above error will compile successfully.

Martin

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Sat Jan 28, 2012 1:20 am
by Ondra
It compiled Thank. I haven't tested it on the board yet.
Thanks again for your help.

Ondra

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Sat Jan 28, 2012 11:43 pm
by medelec35
Your welcome.
Since I have not tested it on hardware. Hopefully it will work.

Thanks for letting us know. :)

Martin

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Thu Feb 02, 2012 8:46 am
by jgu1
Hello!

Now I discover again that there is an error or a change. Would not it be a good idea, every time there is a correction and place it in the forum for fix. Or is there something I have misunderstood or overlooked :?:

Best regard

Jorgen.

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Thu Feb 02, 2012 11:12 am
by medelec35
Hi Jorgen,
This error was first reported here:
viewtopic.php?f=29&t=10105&p=31765&#p31758
To keep all errors together, so don't have to keep searching, I posted fix in this 'Flowcode V5 Issues' thread along with other fixes.
I also posted a link to here on the thread error was first reported.

I guess its now down to MM from that point.
I thought this way was the way you wanted it to work?

Unless I misread your post?

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Thu Feb 02, 2012 5:42 pm
by jgu1
Hi Martin! :D

Yes something like that. I think it would be easier if all the fix´s is ​​in the same place. Or finally MM wil make a total update for V.5

Thank you very much.

Jorgen

Re: Illegal redefinition of symbol: MX_UART_RTS_PORT

Posted: Thu Feb 02, 2012 6:41 pm
by Steve
We will be posting a patch soon. In the meantime we will post quick fixes and workarounds here.

Please keep the issues coming in!