Unable to install (virus malware) FC5 AVR

Moderator: Benj

User avatar
rene
Posts: 56
Joined: Sun Sep 13, 2009 11:27 am
Location: Dordrecht - Nederland
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Contact:

Unable to install (virus malware) FC5 AVR

Postby rene » Thu May 02, 2013 9:31 pm

Hi ....

Today I received the professional key V5 (AVR) by e-mail. :D
After the program was downloaded, I try to install FCv5 AVR but,
Avast comes with a malware warning after completing the licebtie key
REGME.EXE contains a virus (malware)...

Then I can no longer enter a key, and I'm unable to activate the product...
I never had any problems with Previous and other versions of FC .
FCv5 AVR has become useless now! :(

What do I do now?

Rene

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Has thanked: 514 times
Been thanked: 467 times
Contact:

Re: Unable to install (virus malware) FC5 AVR

Postby dazz » Thu May 02, 2013 9:36 pm

Hi rene
theres a thread on the forum that deals with avast, viewtopic.php?f=47&t=12223&p=47476&hilit=avast#p47476

Also send a report to avast as the more people who do so the quicker avast will sort it out

Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 8323
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Has thanked: 2380 times
Been thanked: 3391 times
Contact:

Re: Unable to install (virus malware) FC5 AVR

Postby medelec35 » Thu May 02, 2013 9:59 pm

Have you tried setting REGME.EXE as an Exclusions?
See within the the thread Dazz posted a link to (above post).
Martin

If you read a post that is useful, please show appreciation by clicking on thumbs up Icon.

User avatar
rene
Posts: 56
Joined: Sun Sep 13, 2009 11:27 am
Location: Dordrecht - Nederland
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Contact:

Re: Unable to install (virus malware) FC5 AVR

Postby rene » Thu May 02, 2013 10:25 pm

Yo...

I did send a report to avast...

I switch off avast for 10 Min. ... :shock:
And now FC works fine... :wink:

Besides the comunication with Arduino UNO.
This still does not work ....

Tomorrow more .. and hopefully success

Thanks...

René