Manual Activation not working !!

Forum for Flowcode v6 beta users

Moderator: Benj

zenzehar200
Flowcode v5 User
Posts: 11
Joined: Thu Apr 04, 2013 8:37 pm
Has thanked: 5 times
Contact:

Manual Activation not working !!

Postby zenzehar200 » Wed Aug 14, 2013 6:23 pm

Just as shown in attachment :)
Attachments
14-08-2013 19-19-11.jpg
14-08-2013 19-19-11.jpg (82.37 KiB) Viewed 3013 times

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Has thanked: 514 times
Been thanked: 467 times
Contact:

Re: Manual Activation not working !!

Postby dazz » Wed Aug 14, 2013 6:31 pm

Hi
have you tried to activate by adding your username and password from your new matrix account (the one you created to download beta)
Manual activation will only work if you have a lic file
Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

User avatar
JonnyW
Posts: 1230
Joined: Fri Oct 29, 2010 9:13 am
Location: Matrix Multimedia Ltd
Has thanked: 64 times
Been thanked: 306 times
Contact:

Re: Manual Activation not working !!

Postby JonnyW » Wed Aug 14, 2013 6:34 pm

Hello.

I think Dave has posted on the website about an issue with the .key file. This is the file that provides you with all your license information and at the moment is downloading an empty file - he is looking into that, hopefully it will be resolved soon.

Jonny
These users thanked the author JonnyW for the post (total 2):
dazz (Wed Aug 14, 2013 6:45 pm) • zenzehar200 (Wed Aug 14, 2013 7:17 pm)
Rating: 11.11%