Activate Flowcode

Forum for Flowcode v6 beta users

Moderator: Benj

misshoran
Posts: 2
Joined: Sat Aug 24, 2013 12:06 pm
Contact:

Activate Flowcode

Postby misshoran » Sat Aug 24, 2013 12:22 pm

Hi Everyone,
I have created a username and password to login to Matrix and downloaded Flowcode 6 beta. Loaded the program and tried running it.
I get the prompt
Activate Flowcode
On this panel it prompts me to enter:
Matrix Account Name and Password.
I used the same Matrix Username and Password.
I get the response
"Flowcode V6 dosent exist on this account"

Please tell me what I am doing wrong
Thank you

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Has thanked: 514 times
Been thanked: 467 times
Contact:

Re: Activate Flowcode

Postby dazz » Sat Aug 24, 2013 12:31 pm

Hi misshoran

If your using XP check the post at the top of the forum, if not try again after rebooting your pc, if all else fails please send a pm to DavidA , including your matrix account username(not password) and david can check , but be aware DavidA wont be at work till tuesday, untill then have a quick read of the posts on activating on the forum, i use Win8 and run the lic program as admin

Regards
Dazz

Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

misshoran
Posts: 2
Joined: Sat Aug 24, 2013 12:06 pm
Contact:

Re: Activate Flowcode

Postby misshoran » Sat Aug 24, 2013 5:34 pm

Hi Dazz
Thanks for your post
No, sorry, I should have said the OS is windows 7
Regards

kersing
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 1873
Joined: Wed Aug 27, 2008 10:31 pm
Location: Netherlands
Has thanked: 530 times
Been thanked: 1040 times
Contact:

Re: Activate Flowcode

Postby kersing » Sat Aug 24, 2013 6:38 pm

From what I recall you will get an email once you have been approved for the beta. Did you get that mail?
“Integrity is doing the right thing, even when no one is watching.”

― C.S. Lewis