do we need an extra license on SurfTabs like WINTRON

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 6.

Moderator: Benj

User avatar
Rudi
Posts: 666
Joined: Mon Feb 10, 2014 4:59 am
Has thanked: 494 times
Been thanked: 188 times

do we need an extra license on SurfTabs like WINTRON

Postby Rudi » Tue May 24, 2016 12:57 pm

hi

not sure so i ask:
know, we can install FC on a laptop near a desktop version if we use the same license ontime at same time.
now, example with cheap 50 USD WINTRON SurfPads on the market, include Win10

IMG_5132.JPG


can we install our license on this same way like the desktop/laptop principal or need we a extra license?
using would be only one and same person at same time with one device and one and same license.

thank you for clearing this

best wishes
rudi ;-)

btw its pretty cool on the small device and landscape format
and nice work with logic analyzer too
i would use it on ouside work in my pocket for "allways stand by " :mrgreen:
These users thanked the author Rudi for the post:
chipfryer27 (Tue May 24, 2016 11:11 pm)
Rating: 5.26%
 

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3082
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Has thanked: 88 times
Been thanked: 391 times
Contact:

Re: do we need an extra license on SurfTabs like WINTRON

Postby Steve » Tue May 24, 2016 3:56 pm

Hi Rudi,

Our policy is you can install a single-user version of Flowcode on 2 computers as long as it's for your own use, so what you suggest is ok.

Regards,
Steve.
These users thanked the author Steve for the post (total 2):
Rudi (Tue May 24, 2016 4:06 pm) • chipfryer27 (Tue May 24, 2016 11:11 pm)
Rating: 10.53%