Labels

A forums to allow resolved bugs and problems with Flowcode v7 to be stored and marked as resolved.

Moderator: Benj

Docara
Posts: 283
Joined: Sun Jun 23, 2013 1:29 pm
Has thanked: 21 times
Been thanked: 58 times
Contact:

Labels

Postby Docara » Thu Jul 21, 2016 2:03 pm

Hi

FC7 (free)

Not sure it this is an actual bug or by design - when I connect up some panel LEDS the a label just above the component appears which displays the port and pin number - (VERY USEFUL by the way!!).
Now, I've put two switches and two solenoids on the dashboard but no label is displayed (or available in properties) even though they are connected and operational in simulation

If this is by design could you please bump it to requested features cos its brilliant

Matt
These users thanked the author Docara for the post:
Benj (Thu Jul 21, 2016 2:16 pm)
Rating: 5.56%
 

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14151
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4330 times
Been thanked: 4080 times
Contact:

Re: Labels

Postby Benj » Thu Jul 21, 2016 2:17 pm

Hi Matt,

I'll look into it and see if the labels can be added. Shouldn't be a big job hopefully.

Docara
Posts: 283
Joined: Sun Jun 23, 2013 1:29 pm
Has thanked: 21 times
Been thanked: 58 times
Contact:

Re: Labels

Postby Docara » Thu Jul 21, 2016 4:09 pm

Thanks Ben

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14151
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4330 times
Been thanked: 4080 times
Contact:

Re: Labels

Postby Benj » Wed Sep 21, 2016 10:09 am

I've put together a bit of an example here which should help.

http://www.matrixtsl.com/wikiv7/index.p ... f191783aa0