Flowcode v6 Open Beta - Patch Set 2

Forum for Flowcode v6 beta users

Moderator: Benj

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14243
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4369 times
Been thanked: 4103 times
Contact:

Flowcode v6 Open Beta - Patch Set 2

Postby Benj » Wed Aug 21, 2013 5:13 pm

Hello,

Patch set #2 can now be downloaded here:-

http://www.matrixmultimedia.com/temp/FC ... hSet_2.exe

Note: Patch sets are cumulative - you only need to install the Open Beta and then the latest version of the patch to bring your files up to date.
These users thanked the author Benj for the post:
JohnCrow (Wed Aug 21, 2013 6:21 pm)
Rating: 5.26%
 

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Has thanked: 514 times
Been thanked: 467 times
Contact:

Re: Flowcode v6 Open Beta - Patch Set 2

Postby dazz » Wed Aug 21, 2013 5:28 pm

Hi Benj
Intalled with no issues

Regards
Dazz
These users thanked the author dazz for the post:
Benj (Wed Aug 21, 2013 6:17 pm)
Rating: 5.26%
 
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

User avatar
JohnCrow
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 1367
Joined: Wed Sep 19, 2007 1:21 pm
Location: Lincolnshire
Has thanked: 381 times
Been thanked: 715 times
Contact:

Re: Flowcode v6 Open Beta - Patch Set 2

Postby JohnCrow » Wed Aug 21, 2013 6:22 pm

Hi
Installed ok.
I can now save AVR files without crashing, looks like you have sorted that one. Thanks.
These users thanked the author JohnCrow for the post:
Benj (Wed Aug 21, 2013 6:22 pm)
Rating: 5.26%
 
1 in 10 people understand binary, the other one doesn't !

User avatar
acestu
Posts: 1720
Joined: Thu Dec 01, 2011 9:36 pm
Location: Macclesfield UK
Has thanked: 787 times
Been thanked: 226 times
Contact:

Re: Flowcode v6 Open Beta - Patch Set 2

Postby acestu » Wed Aug 21, 2013 10:14 pm

Hi Benj,

I have rebooted my laptop, I am running Windows XP Pro 32 bit, and still when I double click on an FC6 chart icon on my desktop the Flowcode splash screen opens, then it disappears and 2 icons apear on the taskbar for about 2 seconds and then everything dissapears....

Thanks
Acestu
Laptop Mac Book Pro i7 retina El Capitan //// Tower/Intel i7-Windows 7 64 Bit, Toshiba i5 Laptop Windows 10
Computers are like air conditioners. They work fine until you start opening windows.

User avatar
JonnyW
Posts: 1230
Joined: Fri Oct 29, 2010 9:13 am
Location: Matrix Multimedia Ltd
Has thanked: 64 times
Been thanked: 306 times
Contact:

Re: Flowcode v6 Open Beta - Patch Set 2

Postby JonnyW » Wed Aug 21, 2013 10:22 pm

Hi Acestu.

This is a problem. I can't replicate this here - any tests done seem to work fine. You may have already said, but what OS and other details do you have? We have a few VMs here, so maybe I can replicate the issue on one of them.

Jonny