flowcode licences ?

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 7.

Moderator: Benj

astro1234
Posts: 42
Joined: Mon Apr 10, 2017 12:53 pm
Has thanked: 36 times
Been thanked: 13 times
Contact:

flowcode licences ?

Postby astro1234 » Fri Apr 21, 2017 12:09 pm

Wow just had shock when running flowcode v7, a have a icon on the quick start bar in windows v10 pro,(click once to run file)
and by accident i clicked the icon twice, so two version of flowcode started to run, when i checked my licences none
of my chipacks where registered (which is all of the packs), when i closed down flowcode and restarted, my licences
where back ok, is the normal or what .?
Regards astro1234
These users thanked the author astro1234 for the post:
Benj (Fri Apr 21, 2017 1:27 pm)
Rating: 5.26%
 

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 8478
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Has thanked: 2435 times
Been thanked: 3488 times
Contact:

Re: flowcode licences ?

Postby medelec35 » Fri Apr 21, 2017 12:32 pm

Hi astro1234,
My guess it both flowcharts was fighting to read licence as they was opened at the same time.
To prove that is the case, wait for first one to load, then open the second one.
That way both should have all licences activated.

Martin
These users thanked the author medelec35 for the post:
Benj (Fri Apr 21, 2017 1:27 pm)
Rating: 5.26%
 
Martin

If you read a post that is useful, please show appreciation by clicking on thumbs up Icon.

astro1234
Posts: 42
Joined: Mon Apr 10, 2017 12:53 pm
Has thanked: 36 times
Been thanked: 13 times
Contact:

Re: flowcode licences ?

Postby astro1234 » Fri Apr 21, 2017 12:40 pm

i cannot get it to happen again,strange, panic over :D
Thanks for the quick reply.
Regards astro1234
These users thanked the author astro1234 for the post:
Benj (Fri Apr 21, 2017 1:27 pm)
Rating: 5.26%
 

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 8478
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Has thanked: 2435 times
Been thanked: 3488 times
Contact:

Re: flowcode licences ?

Postby medelec35 » Fri Apr 21, 2017 12:46 pm

I did get it to do that, hence guessing what the the issue is.

Martin
These users thanked the author medelec35 for the post:
Benj (Fri Apr 21, 2017 1:27 pm)
Rating: 5.26%
 
Martin

If you read a post that is useful, please show appreciation by clicking on thumbs up Icon.

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14443
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4507 times
Been thanked: 4186 times
Contact:

Re: flowcode licences ?

Postby Benj » Fri Apr 21, 2017 1:26 pm

Thanks for letting us know.

Let us know if it happens again or if you find a way to replicate it.

It's not a problem we are currently aware of.
These users thanked the author Benj for the post:
astro1234 (Fri Apr 21, 2017 1:42 pm)
Rating: 5.26%