Problem with ULONG variable?

Forum de support pour les locuteurs de la langue française qui souhaitent écrire dans leur langue maternelle.

Moderator: Benj

zebulon33
Posts: 31
Joined: Thu Mar 29, 2012 1:13 pm
Location: France
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Problem with ULONG variable?

Postby zebulon33 » Tue Apr 21, 2020 10:30 am

Flowcode v5.4.0.0
Bonjour,
j'ai le même problème mais je n'ai pas cette macro dans la Routine composants: Use LCD "PrintFormattedNumber" ??
Comment procéder ?
ULong_Capture.JPG
ULong_Capture.JPG (81.18 KiB) Viewed 941 times

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 8809
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Has thanked: 2553 times
Been thanked: 3712 times
Contact:

Re: Problem with ULONG variable?

Postby medelec35 » Tue Apr 21, 2020 10:45 am

Salut,
L'affichage du numéro formaté a été inclus à partir de Flowcode V6


Hello,
Display formatted number was included from Flowcode V6
Martin

If you read a post that is useful, please show appreciation by clicking on thumbs up Icon.

zebulon33
Posts: 31
Joined: Thu Mar 29, 2012 1:13 pm
Location: France
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Re: Problem with ULONG variable?

Postby zebulon33 » Tue Apr 21, 2020 1:11 pm

j'ai donc acheté une version de Flowcode qui était buggé ??
Merci