Is the AVR Dragon Programmer Supported?

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 5.
To post in this forum you must have a registered copy of Flowcode 5 or higher.

Moderator: Benj

Post Reply
ngmflowcode
Posts: 12
Joined: Wed Jan 30, 2013 5:21 pm
Contact:

Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by ngmflowcode »

Is the AVR Dragon Programmer and ICD supported?

-NGM

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 8877
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Contact:

Re: Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by medelec35 »

Please do not post multiple posts on the same topic.
I have deleted your other post asking the same question.

Thank you
Martin

If you read a post that is useful, please show appreciation by clicking on thumbs up Icon.

ngmflowcode
Posts: 12
Joined: Wed Jan 30, 2013 5:21 pm
Contact:

Re: Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by ngmflowcode »

I apologize, it was an issue with the refresh in my browser.

-NGM

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Contact:

Re: Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by dazz »

Hi
It should work, im kinda busy so if you can find a list of command line parameters, and the command line programmer software and post a link i will see if i can figure it out for you, another option is to compile to hex in flowcode then program the hex using avr studio

Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

ngmflowcode
Posts: 12
Joined: Wed Jan 30, 2013 5:21 pm
Contact:

Re: Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by ngmflowcode »

There are some examples on this page, not sure if it is enough.

http://support.atmel.com/bin/customer.e ... try&id=686

Despite being in the free forum, we now own a full AVR Flow Code 5 version license.

-NGM

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Contact:

Re: Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by dazz »

Hi ngm
I will have a look when i've got a spare few minutes, can you sigh=n up to the V5 forum using the link in my sig

Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Contact:

Re: Is the AVR Dragon Programmer Supported?

Post by dazz »

Hi

I dont have a dragon but try the programmer setting in your config see image below, this assumes you have the avr dragon command line tool installed, you may have to change the location to suit your pc

Regards

Dazz
Try.jpg
Try.jpg (62.47 KiB) Viewed 1854 times
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

Post Reply