Why so far haven't been able to activate the V6? - Resolved

Forum for Flowcode v6 beta users

Moderator: Benj

Locked
nnnnff
Posts: 87
Joined: Tue Oct 04, 2011 8:55 am
Contact:

Why so far haven't been able to activate the V6? - Resolved

Post by nnnnff »

Why so far I haven't been able to activate the V6.help me.thank you.

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Contact:

Re: Why so far I haven't been able to activate the V6?

Post by dazz »

HI
to help mm staff can you please outline all the steps you have taken to activate, also note manual activate will not work unless you have a licence file, which account details did you use to activate i.e. forum account or matrix account (do not post usernames or passwords), if matrix know what account you used it will help them if they need to reset your details on the server
Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

kersing
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 1952
Joined: Wed Aug 27, 2008 10:31 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Why so far I haven't been able to activate the V6?

Post by kersing »

Have you installed the Patch Set 1? I noticed the registration executable has been updated in the patches.
“Integrity is doing the right thing, even when no one is watching.”

― C.S. Lewis

peterr
Posts: 3
Joined: Fri Mar 22, 2013 12:48 pm
Contact:

Re: Why so far I haven't been able to activate the V6?

Post by peterr »

Hello!

I am also unable to activate my version of FC6. The updatepack1 is installed.

Thanks for your help
peter
Attachments
error.JPG
(49.33 KiB) Downloaded 1471 times

peterr
Posts: 3
Joined: Fri Mar 22, 2013 12:48 pm
Contact:

Re: Why so far I haven't been able to activate the V6?

Post by peterr »

Now it works!

I got a new key_file an activation_key from David but I think the problem where fixed by NOT ticking the button to protect the data in the screen "Run as a different user" wich appears after ticking ok

Locked