PB with FA Macros Foward, SetMotor or Logo

For Formula AllCode users to discuss projects, programs, and any other issues related to the Formula AllCode robotics platform.

Moderators: Benj, Mods

JPS
Posts: 3
Joined: Thu Nov 07, 2019 8:25 am
Been thanked: 1 time
Contact:

PB with FA Macros Foward, SetMotor or Logo

Postby JPS » Sat Dec 14, 2019 11:49 am

Hi,
i use F V8 2.1.13- Compiler PIC 16 (register) i have 12 new Formula Allcode-
When i donwload a simple program with macros foward, only Left Wheel turn ! with Reverse no problem !
same with LogoFoward, same with SetMotors … and SpinRight !
simulation Ok...
Please Help me

Thank's
JP
Attachments
Essai FA Moteur.fcfx
(10.29 KiB) Downloaded 17 times

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14420
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4495 times
Been thanked: 4178 times
Contact:

Re: PB with FA Macros Foward, SetMotor or Logo

Postby Benj » Mon Dec 16, 2019 11:52 am

Many thanks for letting us know. I have replicated the problem here and have uploaded a new version of the component to the update system with the problem resolved.

Let me know if you have any further issues.

JPS
Posts: 3
Joined: Thu Nov 07, 2019 8:25 am
Been thanked: 1 time
Contact:

Re: PB with FA Macros Foward, SetMotor or Logo

Postby JPS » Mon Dec 16, 2019 5:29 pm

thank you so much
Now I will check all the sensors, and come back to you if there are any problems.
Thanks again
These users thanked the author JPS for the post:
Benj (Tue Dec 17, 2019 12:19 am)
Rating: 5.26%