Interrupt difficulies pic18f2553

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 7.

Moderator: Benj

alanwms
Posts: 56
Joined: Tue Sep 16, 2008 2:09 pm
Location: Minnesota USA
Has thanked: 4 times
Been thanked: 17 times
Contact:

Interrupt difficulies pic18f2553

Postby alanwms » Fri Mar 15, 2019 8:22 pm

Hello, Can you direct me to resolve this? I can't seem to change the interrupt properties.
Attachments
Interrupt Issue.jpg
Interrupt Issue.jpg (90.47 KiB) Viewed 1360 times

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14681
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4665 times
Been thanked: 4287 times
Contact:

Re: Interrupt difficulies pic18f2553

Postby Benj » Mon Mar 18, 2019 11:13 am

Hello Alan,

I'm not able to replicate this problem so it looks like it may already have been fixed.

Please can you check you are running the latest executable 7.3 and also have applied the latest fixes from here.

viewtopic.php?f=63&t=19743

This should bring you up to version 7.3.0.7

alanwms
Posts: 56
Joined: Tue Sep 16, 2008 2:09 pm
Location: Minnesota USA
Has thanked: 4 times
Been thanked: 17 times
Contact:

Re: Interrupt difficulies pic18f2553

Postby alanwms » Sat Apr 13, 2019 9:32 pm

Thanks for checking Ben - I'm running 7.3.07 already. Maybe something of a squirrel in my software?

alanwms
Posts: 56
Joined: Tue Sep 16, 2008 2:09 pm
Location: Minnesota USA
Has thanked: 4 times
Been thanked: 17 times
Contact:

Re: Interrupt difficulies pic18f2553

Postby alanwms » Sat Apr 13, 2019 9:33 pm

Oops - Actually, I turned off the computer and restarted to resolve the issue.
These users thanked the author alanwms for the post:
Benj (Tue Apr 16, 2019 12:00 pm)
Rating: 5%