Interrupt Frequency

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 7.

Moderator: Benj

alanwms
Posts: 56
Joined: Tue Sep 16, 2008 2:09 pm
Location: Minnesota USA
Has thanked: 4 times
Been thanked: 17 times
Contact:

Interrupt Frequency

Postby alanwms » Sun Dec 22, 2019 5:11 am

Clock Speeds.jpg
Clock Speeds.jpg (42.38 KiB) Viewed 625 times
Hello Ben:

With an interrupt that is hartware driven (Interrupt on Pin 1), how come the timer interrupt parameters show 15 Hz?
I suspect that this is a mistake since it never changed even if I change the project clock speeds. Can you help me understand that?

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14665
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4652 times
Been thanked: 4270 times
Contact:

Re: Interrupt Frequency

Postby Benj » Mon Dec 23, 2019 11:06 am

Hello,

Yes this looks like a bug, the value is greyed out but probably shouldn't be being shown at all for a none timer based interrupt.

You can safely disregard it anyway :D
These users thanked the author Benj for the post:
alanwms (Thu Dec 26, 2019 5:39 pm)
Rating: 5%
 

alanwms
Posts: 56
Joined: Tue Sep 16, 2008 2:09 pm
Location: Minnesota USA
Has thanked: 4 times
Been thanked: 17 times
Contact:

Re: Interrupt Frequency

Postby alanwms » Thu Dec 26, 2019 5:41 pm

Thanks Ben - Merry Christmas.

Hokum52
Posts: 6
Joined: Sat Dec 28, 2019 7:34 pm
Been thanked: 2 times
Contact:

Re: Interrupt Frequency

Postby Hokum52 » Tue Dec 31, 2019 1:26 pm

Oh, so it has no effect and can just be forgotten? That's great news, I had seen that and was worried about doing something wrong.