use of Random() function within a macro ??

A forums to allow bugs and problems with Flowcode v7 to be reported and resolved.

Moderator: Benj

benjamin.samyn
Posts: 1
Joined: Sun Apr 29, 2018 9:22 pm
Contact:

use of Random() function within a macro ??

Postby benjamin.samyn » Sun Apr 29, 2018 9:35 pm

when I use the Random() function in the main loop, my program behaves normal.

When I displace the random() function within a macro, the random() function stops working.

regards,

Benjamin

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14142
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4329 times
Been thanked: 4075 times
Contact:

Re: use of Random() function within a macro ??

Postby Benj » Mon Apr 30, 2018 5:31 pm

Hello,

Please can you post a program that exhibits the problem and we will investigate. I've done a lot of different projects with the Random function inside a macro so it must be something specific to your project.