Simple led!

A forums to allow resolved bugs and problems with Flowcode v7 to be stored and marked as resolved.

Moderator: Benj

Post Reply
jgu1
Posts: 1203
Joined: Tue Oct 06, 2009 9:39 am
Contact:

Simple led!

Post by jgu1 »

Hi MM!

Just install the new FC7 Free. Very very nice job and view :D :D :D

And of course I made a test. In this simple program I can not adjust the size on the led on the panel and it doesn´t flash. Is it because it is the free test program??

Br Jorgen
Attachments
Ledtest.fcfx
(5.38 KiB) Downloaded 119 times

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3193
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Contact:

Re: Simple led!

Post by Steve »

Hi Jorgen - I'll look into this tomorrow. We did have issues with some components in the free version but were committed to releasing today and took the decision to make the free version available anyway so people can see what it looks like.

jgu1
Posts: 1203
Joined: Tue Oct 06, 2009 9:39 am
Contact:

Re: Simple led!

Post by jgu1 »

Thank´s Steve I understand, but will it work if I pay? :D

Br Jorgen

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3193
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Contact:

Re: Simple led!

Post by Steve »

I'd certainly hope so! Let me look at your program in the morning and I'll let you know...

dazz
Posts: 1314
Joined: Sun Jan 15, 2012 3:15 pm
Contact:

Re: Simple led!

Post by dazz »

Hi Jorgen
i have just simulated your flowchart, i can resize the led in dashboard and in 3d panel, it also flashes on /off (pro)


Regards
Dazz
To sign up to the V5 forum follow this link http://www.matrixmultimedia.com/forum_upgrades.php

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3193
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Contact:

Re: Simple led!

Post by Steve »

The resizing could be due to grid snap options in the panel?

jgu1
Posts: 1203
Joined: Tue Oct 06, 2009 9:39 am
Contact:

Re: Simple led!

Post by jgu1 »

Hi Steve and Dazz!

Strange I am not able to see the led flash in simulation, and I am not able to adjust the size of the led. When I mark the led with my mouse I get tro arrow and a square around the led, if I Then try to adjust (like in FC6) i am not able to increase. The size I can only move it around, in both panel.

I ll try to play with some more.

Please remember, it not to complain only what I experience, we all know there are maybe bugs in the beginning :wink:

Br

Jorgen

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3193
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Contact:

Re: Simple led!

Post by Steve »

Hi Jorgen,

I've had a look and there does seem to be a problem with that component in the free version - for some reason the simulation of it does not work, and I will look into this today. The program works fine with the input/output feature pack installed, so the issue is just with the free version.

Regarding resizing, this seems to work fine - even in the free version. We have changed the UI for the panels slightly and some of the shortcuts in V6 are not there. The attached image should show how to resize components in V7. Please let me know if this does not work for you.

Regards,
Steve.
Attachments
Panel_Object_resize.png
(18.49 KiB) Downloaded 4978 times

jgu1
Posts: 1203
Joined: Tue Oct 06, 2009 9:39 am
Contact:

Re: Simple led!

Post by jgu1 »

Hi Steve!

Thank´s. I have not notice these two arrow´s. :wink:

Jorgen.

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3193
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Contact:

Re: Simple led!

Post by Steve »

Hi Jorgen - please see the following post which will open up all components for evaluation:

http://www.matrixtsl.com/mmforums/viewt ... 853#p75518

Post Reply