Labels

A forums to allow resolved bugs and problems with Flowcode v7 to be stored and marked as resolved.

Moderator: Benj

Post Reply
Docara
Posts: 308
Joined: Sun Jun 23, 2013 1:29 pm
Contact:

Labels

Post by Docara »

Hi

FC7 (free)

Not sure it this is an actual bug or by design - when I connect up some panel LEDS the a label just above the component appears which displays the port and pin number - (VERY USEFUL by the way!!).
Now, I've put two switches and two solenoids on the dashboard but no label is displayed (or available in properties) even though they are connected and operational in simulation

If this is by design could you please bump it to requested features cos its brilliant

Matt

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14875
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Contact:

Re: Labels

Post by Benj »

Hi Matt,

I'll look into it and see if the labels can be added. Shouldn't be a big job hopefully.

Docara
Posts: 308
Joined: Sun Jun 23, 2013 1:29 pm
Contact:

Re: Labels

Post by Docara »

Thanks Ben

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14875
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Contact:

Re: Labels

Post by Benj »

I've put together a bit of an example here which should help.

http://www.matrixtsl.com/wikiv7/index.p ... f191783aa0

Post Reply