Circular buffer - FlushBuffer command

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 8.

Moderator: Benj

Post Reply
User avatar
petesmart
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 395
Joined: Thu May 06, 2010 11:42 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Circular buffer - FlushBuffer command

Post by petesmart »

Gents,

A quick one on the circular buffer. Does the FlushBuffer command simulate?

It appears not to do anything to the Circular buffer tab information in the console. Is this normal?

best

Pete
sorry about that Chief!

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 15045
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Contact:

Re: Circular buffer - FlushBuffer command

Post by Benj »

Hi Pete,

For efficiency the flush command simply resets the read and write pointers, the contents of the buffer are unaffected so this is probably what you are seeing. I suppose for simulation I could also scrub the data if this would make things more obvious.

User avatar
petesmart
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 395
Joined: Thu May 06, 2010 11:42 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Circular buffer - FlushBuffer command

Post by petesmart »

Thanks,


edit... forget below...I just re read your note... thats the way its designed!... dont bother changing the simulation...I will read out all of the data...


Got it.. was that supposed to be the design? - reset pointers and leave data in the buffer?

I will check again but the data still seems to be in the Circ buffer ie i can read it

best

Pete
sorry about that Chief!

Post Reply