Simulate Flowcode 8 output in Proteus

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 8.

Moderator: Benj

Post Reply
AqaFlow
Posts: 32
Joined: Mon May 16, 2016 2:03 pm
Contact:

Simulate Flowcode 8 output in Proteus

Post by AqaFlow »

Hello All,

How can I simulate Flowcode 8 created Arduino project in Proteus ?

Thanks in Advance

planeri
Posts: 11
Joined: Wed Aug 01, 2018 6:20 pm
Contact:

Re: Simulate Flowcode 8 output in Proteus

Post by planeri »

Hi! You only need to right click the mcu in your schematic, choose "edit properties" and select the source file generated by flowcode in "program file". If you choose the .hex file you can run the simulation, but you won't be able to add breakpoints or simulate step by step, but with the .cof file you can do whatever you want.

AqaFlow
Posts: 32
Joined: Mon May 16, 2016 2:03 pm
Contact:

Re: Simulate Flowcode 8 output in Proteus

Post by AqaFlow »

Thank you very musch for your advice
Amrat

Post Reply