DAC Output

A forum where Flowcode v6 user created components can be shared, discussed and reviewed.

Moderator: Benj

CSM2711
Posts: 46
Joined: Mon Apr 16, 2018 10:28 am
Location: Germany
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times
Contact:

DAC Output

Postby CSM2711 » Fri May 25, 2018 8:52 am

Hello,

is there a possibility to import the DAC Output component from FC V7 to V6 ?

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14247
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 4370 times
Been thanked: 4104 times
Contact:

Re: DAC Output

Postby Benj » Tue May 29, 2018 10:30 am

Hello,

Sorry this is not possible, v7 components cannot work with v6 due to lack of functionality and CAL code.

You can use C code icons in your v6 project if you want to drive the DAC registers for your device. The DACs are quite straightforward so this shouldn't be too hard to do.