Moving object!

Please add any feature requests for Flowcode version 6 here

Moderator: Benj

Forum rules
Only feature requests will be considered here. General questions should not be posted in this forum.
Post Reply
jgu1
Posts: 1194
Joined: Tue Oct 06, 2009 9:39 am
Contact:

Moving object!

Post by jgu1 »

Hi!
Maybe already possible.

A wish from me. When You have placed a component in Dashboard or system panel it would be nice if it is possible to move the object/component around by help of the arrow key on the keyboard.

Best regard


Jorgen

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14878
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Contact:

Re: Moving object!

Post by Benj »

Hi Jorgen,

It is possible using a component or creating your own macros to detect the keypress and manipulate the panel position variables but not directly using the GUI.

We are thinking of ways to try and make Flowcode easier to use so this to me sounds like a good one.

User avatar
Jay Dee
Posts: 392
Joined: Tue Aug 18, 2009 6:42 pm
Contact:

Re: Moving object!

Post by Jay Dee »

Could we also have a zoom function, when I'm working without a mouse its tricky. (as I often have to in the field)
If you had focus on the System or Dash Board Panels.. could we use the F2 and F3 keys?
J.

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14878
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Contact:

Re: Moving object!

Post by Benj »

Hello,

Ok I will add this too. One thing you can currently do is highlight the panel and then hold down the control key. This makes a small magnifying glass appear in the top left hand corner. Click and drag up or down on this icon to zoom in and out.

User avatar
Jay Dee
Posts: 392
Joined: Tue Aug 18, 2009 6:42 pm
Contact:

Re: Moving object!

Post by Jay Dee »

Ooops.. missed that magnifying glass. :) Thanks Ben.

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 14878
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Contact:

Re: Moving object!

Post by Benj »

Another handy trick is to hold alt and then click on the component you want to be centred on the panel.

Post Reply